26/8-24

Udvidelse af domicil i Hjørring

Mandag den 26. august blev første spadestik taget til en udvidelse af Erik Lytzen a/s’ kontor-, værksteds- og lagerfaciliteter i Hjørring. Digitaliseringsminister og minister for ligestilling Marie Bjerre tog det første spadestik i forbindelse med et planlagt besøg.

For næsten fem år siden flyttede Erik Lytzen a/s ind i et nybygget domicil på Frederikshavnsvej. Dengang blev både kontor, lager og værksted bygget i en størrelse, så der var plads til, at virksomheden fortsat kunne vækste.

Nu er medarbejderstaben og aktiviteten vokset i sådan en grad, at mere plads er nødvendigt. En udfordring, der bliver løst med en tilbygning, som udvider kontoret med ca. 140 kvm. Samtidig bygges en helt ny værksteds- og lagerbygning på ca. 800 kvadratmeter på grunden ved siden af den eksisterende bygning.

I direktionen ser medejer og administrerende direktør hos Erik Lytzen a/s, Anders Nielsen, frem til få mere plads til medarbejderne samt at få samlet virksomhedens blikværksted på samme adresse. Blikværkstedet er i dag placeret i Astrup, men vil med den kommende udvidelse blive en del af Hjørring-afdelingen.

- Da vi flyttede ind på Frederikshavnsvej i slutningen af 2019, havde vi masser af plads. Domicilet blev netop bygget meget større, end vi på daværende tidspunkt havde brug for, så der var plads til, at vi kunne vækste. Men siden da er det gået stærkt, siger Anders Nielsen, og fortsætter:

­- Vores fortsatte vækst er en positiv historie, som vi er meget glade for. Det har været en fornøjelse at byde mange nye kollegaer velkommen de seneste år, hvilket i høj grad skyldes vores trofaste kunder og tilgangen af nye kunder. Med de ekstra kvadratmeter får vi optimale betingelser for at fortsætte vores arbejde og udvikling, og det glæder os alle.

Byggeriet udføres af Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning a/s, der udlejer bygningerne til Erik Lytzen a/s.

Værksteds- og lagerbygningen forventes at stå færdig med udgangen af 2024, mens kontortilbygningen følger efter i det nye år.​

Døgnvagt 24/7​

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via nedenstående eller udfylde formularen her.

​Telefon: 65 99 80 00

E-mail: lytzen@lytzen.dk

​Kvalitet til tiden

​Kunden i fokus

Mange års erfaring

Du er i sikre hænder, når du vælger os

Vi er medlem af​

Hirtshals

​Erik Lytzen A/S

​Olfert Fischersvej 6

9850 Hirtshals

Telefon: 65 99 80 30

E-mail: lytzen@lytzen.dk

Aalborg

​Erik Lytzen A/S

​Kaolinvej 3

9220 Aalborg

Telefon: 65 99 80 00

E-mail: lytzen@lytzen.dk

Aarhus

​Erik Lytzen A/S

​Snåstrupvej 3

8462 Harlev J

Telefon: 65 99 80 00

​E-mail: lytzen@lytzen.dk

Skagen

​Erik Lytzen A/S

​Jollevej 3​

9990 Skagen​

Telefon: 65 99 80 00

​E-mail: lytzen@lytzen.dk

Hjørring

​Erik Lytzen A/S

​Frederikshavnsvej 78

9800 Hjørring

Telefon: 65 99 80 00

​E-mail: lytzen@lytzen.dk

Erik Lytzen A/S

Frederikshavnsvej 78, 9800 Hjørring

Telefon: 65 99 80 00

E-mail: lytzen@lytzen.dk